‘Línies en el cel elèctric’, nou disc de Mireia Vives i Borja Penalba

portadaEl segon treball discogràfic del duet valencià es presentarà el 19 de maig al Born de Barcelona i el 3 de juny a Xàtiva

Mireia Vives i Borja Penalba: dues vides, dues visions del món, dues motxilles plenes de cançons i actuacions dels estils més diversos durant els últims vint anys, presenten ‘Línies en el cel elèctric’ (Mésdemil, 2017), el seu segon LP en conjunt.

En paraules dels propis autors, “aquest disc és un conjunt d’illes-cançó, un homenatge als paisatges i a les persones que conformen el nostre univers, una etapa més de la nostra particular Odissea”.

Amb ‘Línies en el cel elèctric’ Mireia i Borja han volgut transmetre en un mateix treball diferents mirades i perspectives, nuant-se sense miraments, sense prejudicis, fugint d’etiquetes, abrigallant cada text i melodia amb estima i cura. Ho han fet en directe, junts, alhora, per coherència amb ells mateixos, responent a la vella consigna: el que hi ha, juga.

El disc consta d’una primera part íntima, ben propera, i d’una segona part més contundent, en la qual estan acompanyats per Sergi Carós (baix i veu), Oest de Franc (guitarra elèctrica i veu), Iol Cases (bateria) com a banda base, i amb intervencions de Berta Iñíguez a la flauta i a la veu, El Cifu a les guitarres i de Marc Serrats a la rumba del tema ‘Casablanca’.

La producció del disc ha estat a càrrec Quim Puigtió ‘Kato’, i els mateixos Borja Penalba i Mireia Vives i el disseny del disc és obra de la il•lustradora Aitana Carrasco.

Línies en el cel elèctric s’estrenrà al Bandcamp el 19 de maig a les 22h, tot just després del primer concert de presentació al Born, i en la resta de plataformes digitals el dia 30 de maig.

Mireia vives i Borja Penalba presentaran aquest nou treball el dia 19 de maig al Born de Barcelona i el dia 3 de juny a Xàtiva, al Festival Música i Lletra.

El duet té també confirmades les següents actuacions: el 23 de juny a la Fira de comarques de la Diputació de València, a la Plaça de Bous; el 08 de juliol al Feslloch; el 14 a Quatretonda, el 21 a Agullent i el 30 a Menorca (L’amor fora de mapa).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà