Una delegació xinesa visita la Mancomunitat

chinaCelda els ha obert les portes convidant-los a possibles col·laboracions futures en la comarca de Camp de Túria

La Mancomunitat Camp de Túria ha rebut este matí la visita d’una delegació xinesa que s’ha traslladat fins a les instal·lacions a Llíria per a conèixer de primera mà la comarca.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Lola Celda, ha sigut l’amfitriona de la visita i els ha comentat aspectes de la producció agrícola i industrial de la zona.

Celda ha pogut intercanviar opinions amb la delegació xinesa parlant sobre les “semblances existents entre les dues terres”, i els ha obert les portes convidant-los a possibles col·laboracions futures.

El gerent del Consolat de Mar de Benaguasil, Carles Subiela, ha mostrat així mateix l’interès per futures col·laboracions amb Pekin Huadong Musical Instrument i la tècnic de turisme de l’ens supramunicipal els ha donat a conèixer la varietat de recursos turístics de la comarca de Camp de Túria.

Els representants xinesos que han visitat la Mancomunitat, i la capital de la comarca, han sigut l’alcalde de Pinggu, Chen Xue Xin; el director de la Comissió Municipal de Desenvolupament i Reforma de Beijing, Chang Xia Yi; el director de districte de l’Oficina d’Afers exteriors, Cao Wen Hua Pinggu; el vicealcalde, Zhang Qiuyan; i el director de Pekin Huadong Musical Instrument, Liu Yundong.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en