Alfonso de Barxeta, amb només 18 anys, es converteix en el campió sub-23 més jove del ‘Trofeu Fundació Ruralcaixa’ de raspall individual

El Camp de Túria
Alfonso de Barxeta s’ha proclamat en el campió individual sub-23 de raspall del ‘Trofeu Fundació Ruralcaixa’ més precoç, ja que només conta amb 18 anys.

JGC

La final, disputada al Trinquet de la Llosa de Ranes, va registrar una entrada espectacular amb un ple impressionant i un magnífic ambient. Alfonso va aconseguir imposar-se al seu rival, Raúl de Benigànim, i va confirmar la seua magnífica progressió, després d’haver-se convertit durant el torneig en l’autèntica revelació del campionat.

Amb tan sols 18 anys, el jugador de Barxeta ha pogut imposar el seu joc a temibles rivals, com José María de Montesa, Canari de Xeraco, Moncho de Manuel i Raúl de Benigànim, sent tots ells pilotaris més experimentats i adobats en aquest tipus de competicions.

La partida va seguir un guió de pel·lícula: Alfonso de Barxeta es va anotar el primer joc, però Raúl de Benigànim va respondre de forma espectacular, adjudicant-se tres jocs seguits. En eixe moment va començar la remuntada d’Alfonso, que va aconseguir voltejar el marcador (15-20). Raúl no es va donar per vençut i va equilibrar el tempteig (20-20) encara que, al final, va ser el de Barxeta qui es va fer amb el títol.

D’esta manera, Alfonso de Barxeta inscriu el seu nom en la llista dels guanyadors del torneig sub-23 de raspall. Els anteriors guanyadors són Ricard (2007), Moncho (2008) i Punxa (2009). Precisament Moncho de Manuel va completar el quadre d’honor d’enguany, al finalitzar el torneig en tercera posició.

L’Alcalde de la Llosa de Ranes, Evaristo Aznar, va lliurar els trofeus als tres primers classificats, davant un trinquet abarrotat que va gaudir de la final Alfonso, com campió del sub-23, s’enfrontarà en l’Individual professional de raspall a Dorin, un dels mitgers que s’ha atrevit a disputar la competició, el pròxim 12 de novembre, al Trinquet de Bellreguard.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà