Els representants de Vilamarxant guanyen a les finals del ‘Torneig Edicom 2010’ de Galotxa

El Camp de Túria
El ‘Torneig Edicom 2010’ de la modalitat de galotxa ja coneix alas seus campions: Vilamarxant ha guanyat en dos categories (Primera y Tercera ‘A’) y la Pobla de Vallbona ha sigut finalista a Segona Categoria.

JGC

La jornada es va disputar a la Ciutat de la Pilota de Montcada. En Tercera categoría ‘B’, l’equip de Castelló de la Plana va imposar-se amb claretat al de Torrent, per 70-25. És un gran èxit per a l’equip castellonenc, mentre que el torrentí ha aconseguit arribar a la final tot i ser un equip novell.

En Tercera Categoria ‘A’, l’equip de Vilamarxant va guanyar amb moltes més facilitats de les esperades… en bona mida, per les importants baixes del seu rival, l’equip de Onda.

La partida més espectacular va ser la de Segona categoria, en la què els jugadors de Manises i la Pobla de Vallbona varen jugar molt bé. En un enfrontament marcat per la igualtat i les remuntades, l’equip de Manises va saber aprofitar les seues armes per doblegar al conjunt poblà, que contava amb un ampli suport d’aficionats. Quan semblava que l’equip del Camp de Túria guanyaria l’enfrontament (guanyaven per 65-55), el bon joc i la pegada de Penalba va resultar decisiva per remuntar la partida i acabar amb el definitiu 70-65.

A la final de Primera, l’excelent grau de compenetració dels components de l’equip de vilamarxant (José Luis, Miguel, Rico, Boni i León) va decantar la partida cap als representants de la nostra comarca, que varen guanyar clarament al conjunt de Manises (Javi, Salva, Chenoll i Nemesio) per 25-70.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà