La Carrera dels Arbres i Castells torna el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre

Llíria serà l’escenari d’una nova edició de la Gala de l’Esport

La Carrera dels Arbres i Castells tornarà a recórrer els 17 municipis de la comarca el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre. La vuitena edició de la prova per equips passarà enguany per Domenyo. En la Gala de l’Esport que es celebrarà despús-demà a Llíria, la Mancomunitat Camp de Túria presentarà la carrera i el nou circuit de curses populars.

La  Carrera dels Arbres i Castells ja té data. La prova atlètica per equips tornarà enguany a recórrer els 17 municipis de la comarca de Camp de Túria el cap de setmana del 28 i 29 d’octubre.

La Mancomunitat Camp de Túria està immersa ja en l’organització de la vuitena edició de la prova esportiva que va rescatar l’any passat amb èxit de participació. Es tracta d’una carrera per equips que enguany, com a novetat, passarà també per Domeño que en breu formarà part de l’ens supramunicipal com a membre de ple dret. La prova que discorre pels llocs més emblemàtics del Camp de Túria va ser iniciada per Toni Llastra, José Luis Lorente i Ricardo Íñiguez i amb el suport del Club Correcaminos.

La vuitena edició de la Carrera dels Arbres i Castells, així com el nou Circuit Camp de Túria, anterior Circuit Runners, es presentaran en la Gala de l’Esport que Mancomunitat ha organitzat per a este divendres 3 de març a l’edifici Multiusos de Llíria. Els guanyadors de totes les categories del Circuit Runners veuran recompensat el seu esforç amb el lliurament de premis. Durant la gala es donarà a conéixer el nou calendari de carreres populars que al llarg de tot el 2017 recorrerà els municipis de Camp de Túria i tots els detalls de la pròxima edició de la Carrera dels Arbres i Castells del mes d’octubre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà