Esquerra Unida denuncia les deficiències del nou hospital La Fe, originades per la “precipitació” amb què s’ha inaugurat el centre

La candidata autonòmica d’EUPV i cap de llista per Castelló, Marina Albiol, ha criticat les nombroses deficiències que pateix el nou hospital La Fe, recentment inaugurat, “denunciades pels propis treballadors i pels pacients, els quals pateixen unes condicions intolerables”.

José García

Albiol ha citat com a exemple de deficiències “la caiguda de set metres de sostre”, i ha assegurat que “la precipitació per inaugurar este centre sanitari i la manca de previsió fa que ocorreguen estes coses i altres, com és que el laboratori del nou hospital no estiga acabat i les mostres s’analitzen en l’antic”.

La representant d’esta formació política ha reclamat explicacions a Manuel Cervera, conseller de Sanitat del govern de la Generalitat Valenciana, sobre esta situació. “El conseller porta guardant silenci des de fa molt de temps. Va inaugurar l’hospital amb molta fanfàrria, però encara no l’hem escoltat dir res de les nombroses deficiències, algunes de les quals, com és la caiguda del sostre, posen en perill la seguritat dels professionals sanitaris, dels pacients i de qualsevol persona que acudeix a l’hospital”, lamenta.

Des d’Esquerra Unida apunta que la rapidesa que ha tingut el govern valencià per obrir el centre, “està provocant, entre moltes altres conseqüències, que instal·lacions fonamentals com són els laboratoris d’anàlisi de mostres no estiguen acabades, i les mostres diàriament han de dur-se al laboratori antic de la Fe de Campanar. Això significa un cost extra en transport, a més de la incomoditat de la mesura, l’augment del treball i del temps”, ha subratllat Albiol.

La candidata autonòmica ha reclamat al conseller que comparega públicament per donar explicacions de totes aquestes deficiències. “No pot ser que les instal·lacions d’un centre sanitari, que teòricament és dels millors d’Europa, estiguen en aquestes condicions”, ha lamenta.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà