La ‘Coalició Compromís’ s’oposa a “les noves fórmules per a privatitzar l’ensenyament públic que vol impulsar el govern del PP”

La portaveu adjunta de la ‘Coalició Compromís, Mónica Oltra, ha rebutjat els plans del president de la Generalitat Valennciana, Alberto Fabra, “per a establir noves fórmules de privatització del sistema públic d’ensenyament”.

José García

Es refereix Oltra a les propostes que ha donat a coneixer el Consell, com la construcció d’escoles concertades en sòl públic, el ‘leasing’ o l’opció de compra d’aules. Per a Oltra “és totalment antidemocràtic que el govern del PP vullga col·lar estes mesures sense ni tan sols realitzar un debat parlamentari en Les Corts, sinó fent-ho mitjançant una trampa en la llei de pressupostos, d’amagat per a què passe el més desapercebut possible”.

“Des de la ‘Coalició Compromís’ anem a oposar-nos radicalment a qualsevol fórmula que retalle drets de l’educació, que faça negoci amb el futur dels nostres xiquets i que supose una continuació del saqueig de les arques públiques que han dut a terme els governs del PP”.

Segons Oltra “és molt greu que es tracte d’implantar un model basat en fer negoci del nostre sistema educatiu, un negoci fosc que només beneficiarà a unes quantes empreses en detriment de l’educació pública i de la igualtat en l’educació”.  

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà