‘Coalició Compromís’ promou una iniciativa a internet per demanar la reinstauració de l’abonament jove de transport

Des de la ‘Coalició Compromís’ s’ha impulsat una iniciativa que consisteix en demanar que l’Abonament de Transport Jove torne a tindre el preu d’abans de la darrera pujada, que ha sigut d’un 40%.

José García

L’impusor d’esta iniciativa ha sigut el diputat per la ‘Coalició Compromís’ Fran Ferri, qui s’ha posicionat en contra de la decisió d’eliminar el descompte per a joves en EMT i MetroValència. “En només 3 dies més de 3.200 ciutadans han signat la nostra petició”, ha manifestat Ferri.

Segons este diputat, “en 2012, molts joves valencians que han volgut renovar el seu Abonament de Transport Jove han descobert que este títol ha sigut suprimit per l’Agència Valenciana de Mobilitat i l’IVAJ (GVA JOVE), fet que suposa que els preus han experimentat un increment del 40% en el preu del transport públic per a un sector de la población,el dels joves, que pateixen més que ningú l’atur i la precarietat económica”.

“La crisi no pot justificar este atac a les butxaques dels joves valencians, sinó que és precisament en estos moments quan més s’ha de garantir el dret a la mobilitat d’estudiants i treballadors”, defensa Ferri. “Mentres, el govern valencià destinarà enguany desenes de milions d’euros en l’organització i pagament del cànon al multimilionari Ecclestone pel gran premi de la Fórmula 1”, afig este polític.

Cada signatura ciutadana a esta petició genera automàticament una correu electrònic adreçat al director general de la Generalitat Jove (antic IVAJ), reclamant l’abonament jove .El lloc web de la petició on-line és http://actuable.es/peticiones/demana-torne-descompte-per-joves-emt-i-metrovalencia

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà