‘Anem al Teatre’ programa ‘Shakespeare a Berlín’, el circ Gran Fele i Xavi Castillo

L’Auditori de l’Eliana acull la campanya que es perllongarà del 30 de setembre al 2 de desembre

L’àrea de Cultura de l’Ajuntament de l’Eliana ha presentat les funcions teatrals de la temporada de tardor 2017, que es perllongarà del 30 de setembre al 2 de desembre. Es representaran tres obres en castellà i altres tres en valencià que es dirigeixen a tots els públics.

‘Anem al Teatre’ és el lema amb el qual s’ha configurat una programació d’arts escèniques que vol acostar fins a l’Auditori Municipal a les famílies de l’Eliana i públic de totes les edats, per a gaudir d’una variada temporada tardorenca de teatre que inclou diferents disciplines: el musical, el circ o el teatre gestual.

L’alcalde de l’Eliana i regidor de Cultura, Salva Torrent, ha manifestat que aquesta temporada “el nostre objectiu és fer un pas ferm cap a la consolidació de les arts escèniques en el nostre recinte municipal, enganxant als nostres veïns a espectacles de molta qualitat”. Torrent ha afegit que s’ha apostat “per disciplines escèniques que abans no tenien cabuda en aquests espais, com el circ o el teatre gestual. Un camí que ja obrim programant música l’any passat i que ara consolidem, amb més proposades d’aquest gènere”.

Així mateix, el primer edil ha fet valdre el gran treball que realitza la Diputació de València, a través del SARC i la Generalitat Valenciana (mitjançant CulturArts), “la qual cosa permet als ajuntaments programar espectacles de primer nivell, acostant la Cultura a totes les persones. El nou rumb de les administracions provincial i autonòmica en matèria cultural, en aquests dos anys, és excel·lent”.

Des del consistori s’aposta per obres d’alta qualitat a preus econòmics, com l’obra ‘Shakespeare a Berlín’ que va ser finalista en l’última edició dels Premis Max.

La representació amb l’accés més costós ascendeix a 7 euros (entrada general) i 5 euros (entrada reduïda).

 

Espectacle Data Hora Públic Idioma Preu €
Hotot 30 sept. 19:30 Familiar Valencià 5 / 4
Els Viatgers dels temps (Xavi Castillo) 7 oct. 19:30 Familiar Valencià 5 / 4
La mejor canción del mundo (comèdia musical) 21 oct. 19:30 General Castellà 7 / 5
Pla, Pla y Cía (Circo Gran Fele) 4 nov. 18:00 Familiar Castellà 7 / 5
Shakespeare en Berlín 11 nov. 19:30 General Castellà 7 / 5
Kauen Tot 2 dic. 19:30 General Valencià 5 / 4

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà