L’Eliana celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental

Dia Salut Mental Eliana

 

El 18 i el 23 d’octubre se celebraran activitats sota el lema “Sóc com tu, encara que tu no ho sàpies”

L’Ajuntament de l’Eliana, a través de la seua regidoria de Polítiques Socials, i AFEMPES (Associació d’assistència a pacients de Paterna, l’Eliana i San Antonio de Benagéber), en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Diputació, han programat una sèrie d’activitats per a celebrar el Dia Mundial de la Salut Mental. Sota el lema “Sóc com tu, encara que tu no ho sàpies”, les activitats es duran a terme els dies 18 i 23 d’octubre i aniran dirigides a familiars i amics de persones amb malalties mentals.

El dimecres 18, de 10 a 13:30 hores, s’instal·larà un stand en el Mercat Municipal per a commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, en el qual participarà AFEMPES. I el dilluns 23, de 17 a 19:30 hores, tindrà lloc una conferència per a sensibilitzar i conscienciar sobre les malalties mentals, a la sala de debat Pep Torrent del Centre Cultural. Durà per títol “Tractament i recuperació de la salut mental” i estarà impartida pel psicòleg d’AFEMPES Paco Jareño Zafra.

L’edil de Polítiques Socials del Consistori de l’Eliana ha afirmat que “amb aquestes activitats volem conscienciar i reivindicar els drets, així com donar visibilitat a aquest col·lectiu, sempre des d’una perspectiva positiva, útil, real i inclusiva”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà