L’Eliana ja ha plantat els primers arbres amb els noms de xiquets i xiquetes nascuts en 2016

“El Bosc de la Benvinguda” cobra vida amb la plantació de 64 arbres d’espècies autòctones

L’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Eliana ha posat en marxa “El Bosc de la Benvinguda”, una iniciativa amb la qual es pretén plantar un arbre per cada xiquet o xiqueta nascut en el municipi. Així, el nou bosc, situat en el barranc de Mandor, servirà per a agermanar als nounats amb els arbres, fomentant alhora valors com el respecte pels espais verds.

Així, el passat 28 d’octubre es va celebrar la primera jornada de plantació. Un total de 64 arbres de dues espècies autòctones (l’alber i el pollancre) es varen plantar en el barranc, als quals se’ls va assignar el nom de cadascun dels xiquets i xiquetes nascuts en l’Eliana en 2016 que van participar en la iniciativa. L’objectiu és que el bosc vaja creixent i també ho faça la conscienciació mediambiental i el sentiment de pertinença al municipi de l’Eliana.

La regidora de Participació Ciutadana, Mercedes Berenguer, va afirmar que l’Eliana és “un municipi obert, i ens agrada comptar amb la ciutadania per a transmetre valors que s’han de compartir tant en les diferents institucions públiques com en l’àmbit educatiu o en les mateixes famílies”. Per la seua part, l’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, va felicitar als participants pel seu compromís amb la causa mediambiental. “Els nens aniran creixent, com ho faran aquests arbres, i esperem que cada vegada sigui més gent la que s’impliqui en aquesta iniciativa”, va declarar l’alcalde.

El primer edil també va aprofitar l’acte per comunicar que el Consistori ha aprovat un “xec escoleta infantil”, per a escolars d’entre 0 i 3 anys, que serà efectiu a partir de 2018 i que es podrà emprar per a afrontar els costos d’escolarització dels xiquets i xiquetes.

 

bosc eliana2

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà