S’instal·len nous contenidors soterrats al nucli urbà

L’Ajuntament de l’Eliana ha iniciat la instal·lació de noves unitats de contenidors soterrats de residus en el centre urbà, una actuació inclosa en el ‘Pla Confiança’ del govern de la Generalitat Valenciana.

José García

Els treballs que van a realitzar-se inclouen la substitució dels actuals contenidors de superfície situats al carrer Purísima i al carrer Forces Armades per illes de dipòsit subterrani, proveïdes de 5 recipients de 3 metres cúbics de capacitat cadascun. L’actuació, que forma part del ‘Pla Confiança’, té un termini d’execució de 2 mesos i un pressupost de 100.000 euros.

Amb això, es minimitzarà l’impacte visual produït pels contenidors en superfície, s’incrementarà la seguretat vial (al evitar-se el desplaçament dels mateixos), es reduirà la freqüència de recollida i es milloraran la higiene i neteja viàries.

De les cinc unitats previstes en cada illa, dos seran destinades a la recollida selectiva de fracció orgànica i de rebuig, una a envasos lleugers, una a paper-cartó i altra per a vidre. També es completarà la illa que l’Ajuntament va instal·lar en 2003 al costat del carrer Verge del Carmen, incorporant un contenidor soterrat addicional, per a paper-cartó.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà