‘Els Verds’ de l’Eliana demanen caramels que integren a celíacs i diabètics

El Camp de Túria
La portaveu de ‘Els Verds’ a l’Eliana, Pura Peris, ha presentat una sol·licitud per reclamar caramels sense sucre o gluten a les celebracions dels festejos nadalencs.

José García

Pura Peris assenyala que “amb una idea que es senzilla i barata es pot contribuir a evitar que certs grups de persones deixen d’integrar-se”. Segons la portaveu de ‘Els Verds’ de l’Eliana, són molts els casos de xiquets i adults que deixen de participar a cavalcades i altres festes nadalenques on es reparteixen dolços que tenen gluten i sucre, que són productes que no poden prendre els celíacs i els diabètics.

Hi ha un problema afegit, en opinió de Peris, “quan les festes les organitzen les Administracions Públiques, ja que en eixos casos el rebuig generat el paguem amb els diners de tots”. “Per aixó, demanem dels nostres Ajuntaments que compren caramels i dolços per a repartir sense gluten i sense sucre i així afavorirem l’acceptació de la malaltia per tots, els xiquets celiacs i diabètics ja que podran participar com la resta dels seus amics agafant els caramels i menjant-los”, ha afegit la portaveu d’esta formació d’esquerres.

És per això que ‘Els Verds’ de l’Eliana s’han adherit a la campanya ‘Caramels per la integració’, una resposta eficaç que ja s’ha dut a terme en poblacions com Oriola, a Alacant. “Si volem que les nostres ciutats i els nostres pobles siguen ciutats educadores, ciutats integradores, comencen a actuar coherentment. Amb la campanya ‘Caramels per la integració’ volem fer palés com no és necessari grans inversions per educar i integrar, és suficient recordar que la ciutadania és diversa i que l’Administració Pública deu servir a tots per igual”, conclou Pura Peris.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà