El municipi de l’Eliana premia als ciutadans més destacats en 2010 als camps de la cultura, l’esport, l’educació i l’empresa

El Camp de Túria
L’Ajuntament de l’Eliana va lliurat ahir els ‘Premis Ciutadania 2010’, guardons creats en 2008 per reconeixer la labor dels veïns i col·lectius del municipi en àmbits com la cultura, l’esport, l’educació i l’empresa.

José García

L’acte va tindre lloc en el Saló de Sessions de la Casa Consistorial, i va comptar amb la presència del delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Ricardo Peralta, i diversos membres de la Corporació Municipal, encapçalats per l’alcalde del municipi, Josep María Ángel, així com nombrosos veïns.

En la seua tercera edició, els ‘Premis Ciutadania’ han recaigut en la categoria d’educació en el Col·legi Helios i el mestre i director del CEIP Verge del Carmen, Juan Carlos Zamora. El premi de cultura ha estat per al periodista Josep Torrent i, en la categoria d’empresa, el guanyador ha sigut José María Marco Montaner. El judoka Sugoi Uriarte ha sigut el guardonat en la categoria d’Esports, i el jove Hector Merenciano en la categoria de joves valors.

El primer edil ha destacat que els premiats “són l’exemple d’una Eliana real i única, un poble capaç de transformar-se, de mirar avant, mantenint el que ho fa singular” i els ha agraït la seua labor per “construir dia rere dia el nostre poble i fer d’ell un espai de convivència”.

Per la seua banda, el delegat del Govern ha assenyalat que “este acte de reconeixement als ciutadans de l’Eliana reflecteix perfectament la pluralitat de la societat actual”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà