Els Verds donen suport als veïns afectats per l’instal·lació d’una antena de telefonia mòbil a la Urbanització Parc Monte Alcedo

Pura Peris, portaveu de la coalició ‘Verds i Ecopacifistes’ ha mostrat ll’adhesió del seu partit a les accions que han pres veïns de l’Eliana i Riba-roja contra la construcció d’una antena de telefonia mòbil.

José García

Ahir va tindre lloc una reunió entre eixos veïns i la portaveu local d’Els Verds en L’Eliana  i candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana per laa coalició ‘Verds i Ecopacifistes’, Pura Peris. Varen estar presents representants de  l’Associació de veïns de Montesol i Adjacents, incloent el seu president, Javier Belmonte.

Recentment varen començar unes obres per instalar una antena de telefonia mòbil en un recinte de la Urbanització Parc Monte Alcedo i que afecta als veïns de les poblacions de L’Eliana i Riba-roja de Túria.

Segons Pura Peris, “eixa situació no és novedosa”. “És pràctica habitualque els veïns s’assabenten de la instal·lació d’aquestes antenes quan ja està feta l’obra i es molt costós evitar-ho. En L’Eliana ja hem viscut la situació”, assenyala la representand d’esquerres.

Peris creu que “gràcies  a la ràpida acció dels veïns, s’ha aconseguit al menys paralitzar les obres. Els veïns varen solicitar informació a l’Ajuntament, on es confirmà que les obres no tenen la corresponent llicència, la qual cosa ha fet que de moment queden paralitzades”.

La representant d’esta coalició ha assegurat que ella mateixa, com a membre de l’Agenda 21 de L’Eliana traslladarà la informació per a que este Fòrum participe també. Peris també ha criticat als dirigents de Riba-roja: “No és de rebut que el Pla d’ordenació de Riba-roja no haja sigut renovat quan ja te més de 14 anys i tampoc ens sembla be que permeta instal·lacions il·legals per manca de llicència en el seu terme municipal que, a més de perilloses per a la salut, poden contravenir les pròpies normes del planejament urbà al no ajustar-se als usos del sol previstos”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà