L’Eliana rep a les falleres majors de València, veïnes d’este mateix municipi

El Camp de Túria
Representants del món faller de l’Eliana van rebre anit en el Saló de Sessions del consistori a les falleres majors de València de 2011, les senyoretes Laura Caballero i Carmen Monzonís, ambdos veïnes del municipi.

Pau Tineo

L’acte va contar amb la presència de la Corporació Municipal, encapçalada per l’alcalde, José María Ángel, representants de la Junta Local Fallera de l’Eliana i les falleres majors i presidents de les cinc comissions del municipi.

El primer edil va agrair a les falleres majors de València i al vicepresident de la Junta Central Fallera, Jose Luís Vaello, “haver fet un alt en la vostra atapeïda agenda per a vindre al vostre poble i compartir una recepció familiar amb les falles de l’Eliana”. L’alcalde va destacar que “per als veïns de l’Eliana és una satisfacció que les dos màximes representants de les falles siguen del nostre poble, una circumstància de la qual no molts pobles poden presumir”.

Per la seua banda, la fallera major de València, Laura Caballero, va assenyalar que “encara que visc a l’Eliana des de fa només tres anys, és un poble tan acollidor que m’assec com si fora d’ací tota la viva”. També va destacar que el municipi “és una referència en tota València” i que “sap gaudir de les falles”.

El vicepresident de la Junta Central Fallera, també veí de l’Eliana, va agrair en nom de la institució la invitació de l’Ajuntament i va mostrar la seua satisfacció de poder acompanyar les falleres majors a esta recepció. L’Ajuntament de l’Eliana va obsequiar a les falleres majors de València amb la insígnia del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà