El municipi amplia el parc mòbil de la Policia Local amb dos noves motocicletes

El Camp de Túria
El parc mòbil de la Policia Local de l’Eliana s’ha vist ampliat esta setmana amb la incorporació de dos motocicletes, valorades en 8.000 euros, segons han anunciat fonts municipals.

José García

Els ciclomotors han estat concedits per la Conselleria de Governació de la Generalitat Valenciana, dins del programa d’Ajudes pPbliques destinades als ajuntaments per a l’homogeneïtzació dels Cossos de Policia Local en matèria de mitjans tècnics i inversions durant l’exercici 2011.

Estes motos s’utilitzaran per patrullar “tant en el centre urbà com en les zones residencials, atès que les característiques del terreny en l’Eliana faciliten el seu ús en tot el terme municipal”, es manifesta des de l’Ajuntament d’este municipi.

La flota de la Policia Local de l’Eliana es compon de quatre motocicletes, tres turismes retolats, un sense retolar i una furgoneta monovolumen, que s’empra per efectuar els controls d’alcoholèmia. Amb l’ampliació del parc mòbil (que, segons asseguren fonts del consistori, en poques setmanes comptarà també amb tres bicicletes homologades per a la Policia de Proximitat), l’Ajuntament de l’Eliana pretén “augmentar l’eficàcia policial, reduint el temps de resposta davant emergències i millorant així la seguretat i l’atenció ciutadana”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà