PSPV-PSOE i EUPV anuncien la renovació del seu pacte de govern a l’Eliana

Portaveus dels grups municipals PSPV-PSOE i EUPV de l’Eliana han anunciat que signaran esta setmana un “Pacte de Legislatura per la Majoria Social Progressista de l’Eliana” amb l’objectiu de “crear un govern estable i cohesionat, que atenga a l’interès general i les demandes i requeriments de les immensa majoria dels veïns del nostre municipi”.

José García

D’esta manera, els dos grups municipals renovaran el pacte de govern que vénen subscrivint des de 1996 i que reflecteix, segons els seus dirigents, “un treball coherent, seriós, amb prioritats ben definides i demostrada capacitat de gestió que ha sigut reconegut i valorat per la majoria progressista de l’Eliana en les eleccions del passat 22 de”maig .

Este acordha rebut el vist-i-plau dels caps de llista del PSOE, José María Ángel, i d’EUPV, José lorente. “Apostem per un govern municipal d’esquerres sòlid i fort; amb majoria estable, que potencie i compte amb la participació de tots. Volem continuar impulsant el desenvolupament social, econòmic i territorial de l’Eliana; ocupant-nos amb eficàcia i diligència de la gestió dels serveis públics municipals i de les grans i les xicotetes coses del nostre poble”, han coincidit els dos dirigents polítics.

“Ambdues forces polítiques hem concorregut a les eleccions amb programes electorals que, encara que presenten lògiques i legítimes diferències, resulten complementaris per a la millora de les condicions de vida dels veïns de l’Eliana, i per a la recerca d’una societat més justa, equitativa i solidària”, afirmen els representants de PSOE i EUPV.

“La prioritat política del nostre govern serà l’ocupació, sobretot entre els joves. Ens comprometem a apostar per polítiques socials que corregisquen desigualtats, a mantenir els nostres espais públics com llocs de trobada i convivència, a potenciar una Eliana sostenible amb un model econòmic al servei de les persones. En definitiva, una Eliana socialment avançada, que treballa per una cultura transformadora i que se centra en el ciutadà”, conclouen.

 

1 Comentari
  1. “Immensa majoria”? Permitiu-me que ho dubte. Un regidor més que el Partit Popular… i combinant-vos. Això no representa una “immensa majoria” dels veïns de L’Eliana, sinó una petita minoria.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en