El servei Wi-fi de l’Ajuntament de l’Eliana, conforme a la legislació vigent

L’Ajuntament de l’Eliana ha assegurat que complix amb tots els requisits legals i tècnics establerts en la normativa vigent, pel que fa al servei de Wi-Fi que ofereix.

Pau Tineo

Segons apunten fonts del consistori de l’Eliana, des de l’any 2009 l’Ajuntament està inscrit com operador de xarxes i serveis de comunicacions electròniques en el Registre de la Comissió del Mercat de Telecomunicacions.

“Des del seu començament l’any 2007, Wi-Fi l’Eliana naix amb la voluntat de prestar servei als veïns i usuaris dels espais públics de l’Eliana. En cap cas pretén ser una competencia per als serveis ofertats per les operadores”, expliquen des del consistori del municipi.

El servei WI Fi l’Eliana, d’acord amb les recomanacions de les CMT, “està limitat a un màxim de 2 hores diàries i mitjaçant ell es navega a una velocitat molt inferior a la que oferixen les empreses operadore”s.

“L’èxit de Wi-fi l’Eliana es reflecteix en les seues dades: 4.297 usuaris i més de 50.000 minuts de connexió en l’últim mes”, afirma Isabel Castelló, regidora de Noves Tecnologies, la qual pensa que l’actual configuració del servei respon a les necessitats dels usuaris “ja que el temps mig de connexió no supera els 30 minuts. Es tracta d’un servei que l’Ajuntament presta sense subvenció alguna de cap administració i que volem mantenir i millorar en prestacions”.

En l’actualitat Wi-Fi l’Eliana està disponible en la Biblioteca, Parc de la Pinada, Poliesportiu i en la plaça del País Valencià.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà