‘Els Verds’ reclamen la retirada dels cartells sexistes que anuncien prostibuls

Pura Peris, portaveu comarcal de la formació política ‘Els Verds del País Valencià’, ha denunciat la presencia de “tanques publicitaries on s’anuncien prostibuls”.

Anna Alemany

Critica Peris què esta proliferació de tanques requereix d’accions encaminades a fer-les desaparèixer, ja què “estos anuncis publicitaris continuen tractant-nos a les dones com simples objectes seductors mentre les màfies es fan milionàries”.

“S’han plantejat els propietaris dels terrenys on estan les tanques quants xiquets i xiquetes passen dia a dia per davant dels cartells? Es plantegen en algun moment que s’està fent publicitat de l’explotació sexual com si fora l’anunci d’una gran marca comercial? És que no hi ha limitacions legals respecte de la publicitat a les carreteres?”, es pregunta la portaveu d’Els Verds.

“A la mateixa eixida del meu poble, l’Eliana, hi ha una”, explica Peris, “i, per això, s’hem dirigit a la Direcció General de Família i l’Observatori de la Imatge de l’Institu de la Dona, per reclamar dels ents responsables què ordenen la retirada immediata d’aquestes tanques publicitàries per la dignitat de les dones, pels drets humans, pel drets dels xiquets i xiquetes a créixer sense anuncis sexistes en definitiva, per  garantir el creixement d’una societat sana sense explotacions i en llibertat”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà