L’Eliana es prepara per celebrar el ‘Mes dels Majors’

Des del dia 10 fins el 23 de maig es va a celebrar a l’eliana el ‘Mes dels Majors’, una activitat coordinada per la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’este municipi i la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) del poble.

José García

El consistori de l’Eliana explica que s’ha programat una sèrie d’activitats lúdiques i socioculturals dirigides a este sector de la població, amb la finalitat de millorar el seu benestar i qualitat de vida i de destacar els valors que les persones majors poden transmetre a la societat.

La inauguració tindrà llocdemà dijous, a les 17:30 hores, a la Llar del Jubilat, on hi quedarà oberta una exposició de treballs dels Tallers de Manualitats i s’oferirà als assistents un vi d’honor.

El dissabte, 12 de maig, hi haurà un viatge a Alacant i l’illa de Tabarca, organitzat per la UDP, mentre que el diumenge, dia 13, s’oferirà un ball a l’edifici de l’Escola d’Adults (a partir de les 16:00 hores).

El dimarts 15 l’activitat es traslladarà al Poliesportiu Municipal: a les 13:00 hores hi haurà una exhibició de gimnàstica, a la que seguirà un menjar de germanor; després, es procedirà al lliurament de trofeus en diverses especialitats.

El dimecres 16 hi haurà un Taller de Memòria a la Llar del Jubilat, a les 16:00 hores; el dijous, dia 17, al Poliesportiu se celebrarà el II Fórum de Pilates per a Majors, organitzat per ANEP (a partir de les 10 del matí). Es completarà la jornada, a les 18:00 hores, amb una xarrada a la Llar del Jubilat, impartida per la Policia Local de l’Eliana i anomenada ‘Com evitar enganys i prevenir accidents’.

Per a tancar les activitats hi haurà, els dies 22 i 23, un viatge sociocultural a Madrid. A més, al llarg d’estos dies se celebraran campionats de birles, tennis i jocs de taula. Al concloure cada taller s’oferirà als assistents una degustació de vi i dolços.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà