La ‘IV Fira del Comerç de l’Eliana’, els dies 8 i 9 de juny

El Camp de Túria
La quarta edició de la Fira del Comerç de l’Eliana, que organitza l’associació de comerç, restauració i serveis local ‘Viu l’Eliana’ se celebrarà els pròxims dies 8 i 9 de juny, en  el passeig Secondo Baldín. La Fira ocuparà una extensió superior a 3.000 metres quadrats, dins d’un en- torn de gran bellesa i atractiu com és el Parc de la Pinada de l’Eliana.

José García

Es preveu que hi participen més de 50 expositors entre comerços, professionals, empreses de serveis i hostalers del municipi juntament amb algunes institucions i entitats locals.

Esta iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Eliana i amb el suport d’un elevat nombre d’establiments del municipi, que representaran diversos sectors del comerç i els serveis de la localitat. En l’edició de l’any passat varen ser uns 5.000 els visitants que s’acostaren a comprovar la diversitat de l’oferta de l’Eliana.

La inauguració de la Fira es produirà el dia 8, a les 10:00 hores, i estarà oberta fins a les 2200 hores. El dia 9 es podrà visitar de 10:00 a 20:00 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà