Guerra de xifres a propòsit de la quantia del rebut de l’aigua amb la Planta Desnitrificadora

El Camp de Túria
Un altre front de polèmica s’ha obert a l’Eliana. En esta ocasió, s’assegura des del PP que el rebut de l’aigua s’encarirà “fins a un 150%” una vegada entre en funcionament la Planta Desnitrificadora. Des de la corporació municipal es rebaixa eixe increment a una xifra que se situa entre el 35 i el 40% respecte a l’actual rebut.

José García

Recentment s’ha aprovat una nova Ordenança de la Taxa d’Aigua i Clavegueram, en la qual s’estableix el càlcul efectuat des de l’Ajuntament de L’Eliana per determinar la quantia del rebut de l’aigua, una vegada entre en funcionament la Planta Desnitrificadora (tot i que encara es desconeix quan arribarà eixe moment).

Segons els càlculs efectuats des del PP, s’assegura que eixa pujada al rebut de l’aigua “serà d’un 150% respecte al que es paga ara mateix”. Es basen els membres de la formació popular en la quota de servei, la quota per la planta desnitrificadora i la quota de consum.

L’equip de govern local (PSOE-EUPV) assegura que l’increment que es preveu representarà “una pujada entre el 35 i el 40%, respecte a la quantia actual”. Eixe increment es produirà per amortitzar els diners que ha costat la Planta Desnitrificadora (recordem que encara no hi ha acord respecte a eixa xifra) i els costos derivats del manteniment de la planta.

Per poder comprovar-ho de forma individualitzada, el consistori ha anunciat que s’habilitarà un simulador, en la web de l’Ajuntament, que permetrà a cada veí calcular l’increment que experimentarà en el seu rebut.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en