Guerra de xifres a propòsit de la quantia del rebut de l’aigua amb la Planta Desnitrificadora

El Camp de Túria
Un altre front de polèmica s’ha obert a l’Eliana. En esta ocasió, s’assegura des del PP que el rebut de l’aigua s’encarirà “fins a un 150%” una vegada entre en funcionament la Planta Desnitrificadora. Des de la corporació municipal es rebaixa eixe increment a una xifra que se situa entre el 35 i el 40% respecte a l’actual rebut.

José García

Recentment s’ha aprovat una nova Ordenança de la Taxa d’Aigua i Clavegueram, en la qual s’estableix el càlcul efectuat des de l’Ajuntament de L’Eliana per determinar la quantia del rebut de l’aigua, una vegada entre en funcionament la Planta Desnitrificadora (tot i que encara es desconeix quan arribarà eixe moment).

Segons els càlculs efectuats des del PP, s’assegura que eixa pujada al rebut de l’aigua “serà d’un 150% respecte al que es paga ara mateix”. Es basen els membres de la formació popular en la quota de servei, la quota per la planta desnitrificadora i la quota de consum.

L’equip de govern local (PSOE-EUPV) assegura que l’increment que es preveu representarà “una pujada entre el 35 i el 40%, respecte a la quantia actual”. Eixe increment es produirà per amortitzar els diners que ha costat la Planta Desnitrificadora (recordem que encara no hi ha acord respecte a eixa xifra) i els costos derivats del manteniment de la planta.

Per poder comprovar-ho de forma individualitzada, el consistori ha anunciat que s’habilitarà un simulador, en la web de l’Ajuntament, que permetrà a cada veí calcular l’increment que experimentarà en el seu rebut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà