Mafalda estrena el segon disc ‘Nos deben una vida’, una barreja de hardcore, reggae y rock

Mafalda presenta nou disc

 

El grup valencià Mafalda torna al atac amb el que serà el seu segon disc d’estudi ‘Nos deben una vida’. Després del ‘Música basura’ i el single ‘No se vende’ la banda de l’Eliana deixa clar que vol seguir per el mateix camí i denunciar totes les “injustícies i falsedats d’aquest món boig”.

 

Pau Tineo

 

I és que si per alguna cosa es caracteritza Mafalda és per la seua actitud, per la forma d’entendre la música, com una arma de lluita més. Ho podem veure en el seu primer single ‘En Guerra’, on posen cara a les dones lluitadores en el món de la música de la ciutat de València.

 

Aquesta actitud i energia la traslladen perfectament als escenaris. Escenaris que es queden menuts veient la posada en escena de Mafalda, perquè si per alguna cosa destaquen és per l’atmosfera que creen i que fa ballar a tot el món des del primer rif.

 

Amb ‘Nos deben una vida’ Mafalda continua madurant el seu so únic, aquesta vegada produït per Roger de RPM Estudis. Melodies i ritmes exquisits que entremesclen reggae, rock i hardcore. Un disc que ha comptat, a més, amb col·laboradors de luxe com ara Pi(Nanai), El Ninho de la Trompeta (La Rana Mariana) o Ángel Vela.

 

Mafalda presenta nou disc

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà