‘El circ de la frontera’ d’Escena Erasmus arriba hui a l’Auditori

L’espectacle protagonitzat per dotze actors es podrà vore a les 20.00 hores a L’Eliana i l’entrada es gratuïta

‘El circ de la frontera’ es podrà vore hui a les 20.00 hores a l’Auditori de l’Eliana. L’última producció d’Escena Erasmus parla del drama dels refugiats a les fronteres d’Europa i està protagonitzat per dotze actors i actrius d’Espanya, Alemanya, Bèlgica, Grècia, Estònia, Regne Unit, Itàlia i Xile. L’entrada és lliure i gratuïta.

El programa Unisocietat de la Universitat de València organitzat pel vicerectorat de Participació i Projecció Territorial porta hui a L’Eliana dimecres l’últim espectacle del projecte teatral europeu Escena Erasmus que s’emmarca dins del programa cultural ‘Les Europes Menudes’ que també està patrocinat per l’esmentat Vicerectorat.

L’última producció d’Escena Erasmus parla del drama dels refugiats a les fronteres d’Europa però també fa història sobre molts procesos de migració forçosa que s’han donat arreu del món. Un muntatge que parteix del llenguatge còmic del circ-teatre per a retratar una realitat gens amable.

En l’elaboració d’aquest espectacle han participat set dramaturgs valencians de diverses generacions i estils: Manuel Molins, Maribel Bayona, Jacobo Pallarés, Guada Sáez, Mertxe Aguilar, Daniel Tormo i Anna Marí que, a més, signa la direcció d’escena.

El muntatge està protagonitzat per dotze actors i actrius d’Espanya, Alemanya, Bèlgica, Grècia, Estònia, Regne Unit, Itàlia i Xile.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà