Concha Montaner i Eliseo Martínez inauguraran els Jocs Esportius

L’actuació del mag Yunke serà el colofó de la jornada al poliesportiu de L’Eliana

L’atleta Concha Montaner, que participarà en els Jocs Olímpics de Rio 2016, i l’actual campió d’Europa de Fórmula Campions, Eliseo Martínez, seran els protagonistes de la inauguració dels XLV Jocs Esportius de l’Eliana el 18 de juliol al poliesportiu municipal.

La inauguració dels Jocs Esportius de L’Eliana començarà el 18 de juliol amb els relleus de la torxa en un recorregut que eixirà en la pista d’atletisme i en el qual Concha Montaner i els alumnes de diferents escoles esportives municipals portaran el foc fins al camp de futbol on l’actual campió d’Europa de Fórmula Campions, Eliseo Martínez, serà l’encarregat d’encendre el pebetero.

Amb l’encès començarà el lliurament d’horaris de les diferents modalitats esportives i l’actuació en la pista exterior del famós mag i il•lusionista Yunke, que participa setmanalment en el programa El Hormiguero, entre uns altres.

La XLV edició dels Jocs Esportius Vila de l’Eliana començarà partir de les 20.30 hores en les instal•lacions del poliesportiu municipal. Amb l’acte d’inauguració donarà començament una nova quinzena esportiva.

Les inscripcions per a participar en els diferents esports estaran obertes fins a divendres que ve 15 de juliol en horari de 18.00 a 21.00 hores, i d’11.00 a 14.00 i de 18.00 a 21.00 l’últim dia.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà