El Poliesportiu i el CEIP el Garbí ja disposen de nou carril bici i voreres acondicionades

L’Ajuntament de l’Eliana ha invertit 20.000 euros en les obres d’adecuació

L’Ajuntament de l’Eliana ha aprofitat els mesos de juliol i agost per acabar les obres d’acondicionament de voreres i creació d’un nou tram de carril bici per a l’accés al Poliesportiu Municipal i al Col·legi Públic el Garbí. Aquestes obres es sumen a les anteriorment realitzades en l’itinerari escolar segur que passa per la séquia fins el nucli urbà.

En aquesta actuació, en la qual s’han invertit 20.000 euros, s’ha re pavimentat la vorera situada enfront del centre educatiu (anteriorment era un carril bici), d’aquesta manera, la vorera queda reservada exclusivament per als vianants, mentre que els ciclistes podran utilitzar el nou carril bici, situat en la calçada i que es troba protegit amb separadors de cautxú. Finalment, per a salvar el desnivell entre la vorera i la calçada s’han instal·lat unes jardineres, que seran ultimades en els pròxims dies.

L’edil d’urbanisme, Mercedes Berenguer, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquesta obra que “va a facilitar els accessos al col·legi i el poliesportiu, tant de vianants com de ciclistes, modernitzant la via amb la millora de la calçada i les voreres”, al mateix temps, ha destacat el bon ritme de totes les obres que s’estan realitzant a l’Eliana “estem treballant a un nivell molt elevat i exigent, ens hem marcat grans reptes de millora i ho estem aconseguint, en finalitzar 2016 haurem executat més de 50 actuacions d’envergadura que contribuiran a millorar la qualitat de vida de tots els nostres veïns i veïnes”.

Aquesta última actuació forma part d’un total d’onze propostes plantejades pel Consell de Participació Ciutadana en 2015 i que van ser aprovades per a ser incloses en els pressupostos del 2016. L’obra està finançada, totalment, amb fons propis de l’Ajuntament de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà