S’inicia l’edició 2016 del cicle ‘Pinceladas Flamencas’

El flamenc serà el protagonista durant 7 dies en l’Eliana

L’Eliana homenatja, del 20 al 27 d’agost, el món del flamenc amb l’edició ‘XV Pinceladas Flamencas’ emmarcat dins del festival ‘Estiu a la Torre’. Aquest any els veïns del municipi podran assistir a classes de guitarra, actuacions en directe i inclús gaudir de tapes flamenques en diferents bars de la localitat.

L’obertura del festival queda en mans del recentment reconegut com a patriarca del flamenc Curro Piñana, qui realitzarà un concert aquest dissabte 20 d’agost en la Torre del Virrei. La labor musical d’aquest cantautor de Cartagena ha sigut reconeguda amb importants premis com el del Festival Internacional de las minas de la Unión o el Premi Nacional d’Úbeda. En aquesta ocasió presenta el seu espectacle “Cuerpo y alma” en el qual s’uneixen les tres expressions fonamentals de l’art flamenc: cant, ball i guitarra.

El grup “Mano a mano” oferirà una actuació en el Bar Poetas i Gatos, el 25 d’agost a les 21:30 hores. Isabel Juve i Quike Naval també actuaran en aquesta setmana flamenca, el dia 26 d’agost en el Bar Tasta Vi a les 21:30 hores.

A més, el dimarts 23 i el dimecres 24 d’agost hi haurà master class de guitarra amb el professor Quike Naval, a les 19 hores en la Plaça del Mercat. Aqueix mateix dimecres s’estarà impartint simultàniament una classe de caixó flamenc en la Plaça del País Valencià, amb Juan Carlos Martínez com a professor.

María Briones, amb el seu grup “Reina Roja”, serà l’encarregada de tancar la XV edició de “Pinceladas Flamencas” amb una actuació el dissabte 27, en la Torre del Virrei de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà