El festival ‘Estiu a la Torre’ diu adéu amb l’actuació del grup Malvaloca

El grup Malvaloca amb la veu d’Aina Espinosa, veina de l’Eliana, presentarà el primer disc ‘Oliva y naranja’

El concert d’acomiadament del festival ‘Estiu a la Torre’ de l’Eliana es celebrarà aquest dissabte 3 de setembre a les 22:30 hores en la Torre del Virrei de l’Eliana. L’espectacle comptarà amb l’actuació del grup Malvaloca, que presentarà les cançons del seu primer disc “Oliva y naranja“. En aquest concert, Aina Espinosa, veïna de l’Eliana i veu del duo, juntament amb la guitarra flamenca de Piru, faran un recopilatori de totes les seues cançons, signades per Carlos García Sayas.

Des que començara el festival “Estiu a la Torre” el 4 de juny amb la Noche Sabinera, múltiples artistes de diferents estils han passat pel pati de la Torre del Virrei per a oferir al públic actuacions i concerts, amenitzant les nits d’estiu a l’Eliana.

Durant aquests tres mesos de música els espectadors han pogut gaudir dels diferents cicles inclosos en la programació. El primer d’ells, “Músiques del Món”, va portar fins a l’Eliana les actuacions de Besarabia – música balcànica – i la de Lochlainn – música cèltica -. El següent cicle va estar dedicat a la música valenciana i va comptar amb la presència de Pep Gimeno “Botifarra” i de Pau Chafer.

A principis del mes d’agost va tenir lloc la “XIX Trobada de Jazz” en la qual Danny Boy i Antonio Moltó Quintet van interpretar ritmes de jazz i blues per als assistents. L’últim cicle, les “XV Pinceladas Flamencas”, va oferir als espectadors els concerts de Curro Piñana i de Reina Roja, aquest últim va aconseguir omplir totes les localitats disponibles en la Torre del Virrei.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà