El festival ‘Estiu a la Torre’ diu adéu amb l’actuació del grup Malvaloca

El grup Malvaloca amb la veu d’Aina Espinosa, veina de l’Eliana, presentarà el primer disc ‘Oliva y naranja’

El concert d’acomiadament del festival ‘Estiu a la Torre’ de l’Eliana es celebrarà aquest dissabte 3 de setembre a les 22:30 hores en la Torre del Virrei de l’Eliana. L’espectacle comptarà amb l’actuació del grup Malvaloca, que presentarà les cançons del seu primer disc “Oliva y naranja“. En aquest concert, Aina Espinosa, veïna de l’Eliana i veu del duo, juntament amb la guitarra flamenca de Piru, faran un recopilatori de totes les seues cançons, signades per Carlos García Sayas.

Des que començara el festival “Estiu a la Torre” el 4 de juny amb la Noche Sabinera, múltiples artistes de diferents estils han passat pel pati de la Torre del Virrei per a oferir al públic actuacions i concerts, amenitzant les nits d’estiu a l’Eliana.

Durant aquests tres mesos de música els espectadors han pogut gaudir dels diferents cicles inclosos en la programació. El primer d’ells, “Músiques del Món”, va portar fins a l’Eliana les actuacions de Besarabia – música balcànica – i la de Lochlainn – música cèltica -. El següent cicle va estar dedicat a la música valenciana i va comptar amb la presència de Pep Gimeno “Botifarra” i de Pau Chafer.

A principis del mes d’agost va tenir lloc la “XIX Trobada de Jazz” en la qual Danny Boy i Antonio Moltó Quintet van interpretar ritmes de jazz i blues per als assistents. L’últim cicle, les “XV Pinceladas Flamencas”, va oferir als espectadors els concerts de Curro Piñana i de Reina Roja, aquest últim va aconseguir omplir totes les localitats disponibles en la Torre del Virrei.

 

No hi han comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en