Cita a cegues amb els llibres

La biblioteca municipal de l’Eliana ofereix les seues activitats nadalenques

La biblioteca de l’Eliana ofereix una cita a cegues amb els llibres entre les seues activitats nadalenques. A més, publica la seua guia de llibres i pel·lícules relacionats amb el Nadal.

Com cada any, la biblioteca municipal de l’Eliana aprofita l’arribada del Nadal per a acostar la literatura als veïns. Enguany, entre altres coses, amb una activitat nova: una cita a cegues amb els llibres.

És fàcil jutjar un llibre per la seua portada, el seu títol o el seu autor, per açò, la biblioteca ha tingut la iniciativa d’oferir uns llibres empaquetats com a regals, que els socis poden portar-se a casa sense destapar-los, seleccionant-los tan sol amb l’única pista d’una etiqueta amb unes frases escrites, i allí descobrir de quin llibre es tracta. Llegir-ho o no llegir-ho abans de retornar-ho és opció de cada usuari.

Amb aquesta iniciativa, que va començar dimecres passat  i que ja ha tingut èxit en moltes biblioteques, l’Eliana pretén que els lectors coneguen tot tipus de gèneres literaris, abandonen els prejudicis i s’òbriguen a nous suggeriments.

La biblioteca ha publicat la seua nova guia nadalenca en la qual ofereix una gran varietat de llibres i pel•lícules, dividides per edats, des dels 3 anys fins als adults.

D’altra banda, el 29 de desembre se celebrarà a les 18.30 hores en la Casa de la Joventut un teatre infantil dirigit a xiquets de 3 a 9 anys. En aquest, es representarà la rondalla ‘Rosa Caramelo’, d’Adela Turin i Nella Bosnia, a través d’un espectacle de marionetes realitzat per la companyia ‘Teatro Rosales’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà