Cita a cegues amb els llibres

La biblioteca municipal de l’Eliana ofereix les seues activitats nadalenques

La biblioteca de l’Eliana ofereix una cita a cegues amb els llibres entre les seues activitats nadalenques. A més, publica la seua guia de llibres i pel·lícules relacionats amb el Nadal.

Com cada any, la biblioteca municipal de l’Eliana aprofita l’arribada del Nadal per a acostar la literatura als veïns. Enguany, entre altres coses, amb una activitat nova: una cita a cegues amb els llibres.

És fàcil jutjar un llibre per la seua portada, el seu títol o el seu autor, per açò, la biblioteca ha tingut la iniciativa d’oferir uns llibres empaquetats com a regals, que els socis poden portar-se a casa sense destapar-los, seleccionant-los tan sol amb l’única pista d’una etiqueta amb unes frases escrites, i allí descobrir de quin llibre es tracta. Llegir-ho o no llegir-ho abans de retornar-ho és opció de cada usuari.

Amb aquesta iniciativa, que va començar dimecres passat  i que ja ha tingut èxit en moltes biblioteques, l’Eliana pretén que els lectors coneguen tot tipus de gèneres literaris, abandonen els prejudicis i s’òbriguen a nous suggeriments.

La biblioteca ha publicat la seua nova guia nadalenca en la qual ofereix una gran varietat de llibres i pel•lícules, dividides per edats, des dels 3 anys fins als adults.

D’altra banda, el 29 de desembre se celebrarà a les 18.30 hores en la Casa de la Joventut un teatre infantil dirigit a xiquets de 3 a 9 anys. En aquest, es representarà la rondalla ‘Rosa Caramelo’, d’Adela Turin i Nella Bosnia, a través d’un espectacle de marionetes realitzat per la companyia ‘Teatro Rosales’.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en