Avancen les obres per a duplicar la capacitat del pàrquing del Celae

L’alcalde de L’Eliana ha anunciat que es crearà un altre pàrquing prop del col·legi Verge del Carme per a 50 vehicles

L’alcalde de l’Eliana, Salvador Torrent, ha visitat les obres en el pàrquing del Celae, en l’entrada al municipi des de la carretera de la Pobla de Vallbona, i que tenen com a objectiu duplicar la capacitat d’aquesta zona d’estacionament que comptarà amb càmeres de seguretat i il·luminació. El consistori invertirà 50.000 euros en aquesta actuació,

El primer edil socialista ha anunciat que es crearà un altre pàrquing molt prop del col•legi Verge del Carme, amb capacitat per a altres 50 vehicles aproximadament, que s’unirà a les quasi 150 que hi haurà en el Celae quan acaben les obres, les 180 places que hi ha en l’avinguda Corts Valencianes i les més de 250 que hi ha en el poliesportiu municipal.

“Volem que el poble es puga recórrer a peu, en un entorn agradable. Treballem també per a evitar que es produïsquen mals estacionaments dins del nucli urbà i, per a açò, és necessari dotar al municipi de diversos espais en els quals deixar ben aparcat els vehicles. Ara invertim 50.000 euros de fons propis, però seguirem en aquest camí i anirem incrementant els espais d’aparcament en diferents àrees de la localitat”, ha manifestat Torrent.

Amb l’ampliació del pàrquing del Celae pràcticament es dupliquem la capacitat d’aquesta zona d’estacionament que, a més, comptarà amb càmeres de seguretat i també amb la il•luminació necessària, ha explicat  l’alcalde durant la seua visita les obres.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en