Avancen les obres per a duplicar la capacitat del pàrquing del Celae

L’alcalde de L’Eliana ha anunciat que es crearà un altre pàrquing prop del col·legi Verge del Carme per a 50 vehicles

L’alcalde de l’Eliana, Salvador Torrent, ha visitat les obres en el pàrquing del Celae, en l’entrada al municipi des de la carretera de la Pobla de Vallbona, i que tenen com a objectiu duplicar la capacitat d’aquesta zona d’estacionament que comptarà amb càmeres de seguretat i il·luminació. El consistori invertirà 50.000 euros en aquesta actuació,

El primer edil socialista ha anunciat que es crearà un altre pàrquing molt prop del col•legi Verge del Carme, amb capacitat per a altres 50 vehicles aproximadament, que s’unirà a les quasi 150 que hi haurà en el Celae quan acaben les obres, les 180 places que hi ha en l’avinguda Corts Valencianes i les més de 250 que hi ha en el poliesportiu municipal.

“Volem que el poble es puga recórrer a peu, en un entorn agradable. Treballem també per a evitar que es produïsquen mals estacionaments dins del nucli urbà i, per a açò, és necessari dotar al municipi de diversos espais en els quals deixar ben aparcat els vehicles. Ara invertim 50.000 euros de fons propis, però seguirem en aquest camí i anirem incrementant els espais d’aparcament en diferents àrees de la localitat”, ha manifestat Torrent.

Amb l’ampliació del pàrquing del Celae pràcticament es dupliquem la capacitat d’aquesta zona d’estacionament que, a més, comptarà amb càmeres de seguretat i també amb la il•luminació necessària, ha explicat  l’alcalde durant la seua visita les obres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà