Nancy Fabiola i solistes de l’Orquesta de València presentan ‘Gala Lírica’

El concert del festival ‘5 Segles de Música’ de l’Eliana se celebrarà el pròxim dissabte a l’Auditori Municipal

La mezzo-soprano Nancy Fabiola i els solistes de l’Orquestra de València presentaran ‘Gala Lírica’, una proposta que recopila composicions des del barroc fins a l’espiritual negre del segle XX. El concert, que forma part del festival ‘5 Segles de Música’, se celebrarà dissabte que ve, 25 de febrer a l’Auditori Municipal de l’Eliana a les 20.00 hores.

El concert estarà dividit en dues parts. En la primera, es podrà gaudir de les peces dels compositors Händel, Rossini, Bizet i Saint-Saens. I en la segona part s’interpretaran obres de Lecuona, Piazzolla, Burleighs, Boatner i Johnson.

La mezzo-soprano, Nancy Fabiola, s’ha convertit en un referent de l’òpera per la seua interpretació de Carmen, de Bizet, en teatres com el Metropolitan de Nova York, Bolshoi de Moscou, Òpera de Sidney, Convent Garden de Londres o l’Òpera de Sabadell, entre uns altres.

Per la seua banda, el grup de l’Orquestra de València està format pels solistes Juan Luis Gallego (violí); David Apellaniz (violoncel); Matthew Baker (contrabaix); Roberto Turlo (oboè), que també s’encarrega de la direcció musical; Salvador Martínez (flauta); Vicente Alós (clarinet); Stefanos Espanopoulos (piano).

La següent cita del festival ‘5 Segles de Música’ serà el 25 de març en l’Església del Carme en un concert de música religiosa, en el qual el públic podrà escoltar al cor de dones A Cau d’Orella, sota la direcció de Mònica Perales.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà