Arranca el nou curs de les Escoles Esportives de l’Eliana amb més de 3.000 esportistes en més de 30 modalitats

Des del 8 de setembre passat, més de 3.000 esportistes de L’Eliana de totes les edats i categories han començat la temporada en alguna de les més de 30 modalitats que s’ofereixen a les Escoles Esportives Municipals.

JGC

Com a novetat, en este curs s’amplia l’oferta amb dansa oriental per a adults, els diferents tipus de ball de saló, dansa clàssica, dansa moderna jazz, bàsquet adaptat, taekwondo i aikido.

Les classes més demandades pels sol·licitants són tennis, futbol, esport per la 3ª edat, kàrate, judo i bàsquet. Les classes de gimnàstica rítmica, dansa i aeròbic-pilates sumen ja més de 150 alumnes.

Les activitats de futbol-sala, bàdminton, voleibol infantil i orientació en la natura per a xiquets, encara pendents de formar grup, mantenen obert el termini per a la preinscripció. Els interessats, podran realitzar la inscripció en la secretaria del Poliesportiu Municipal.

Tant els alumnes de les Escoles com els esportistes professionals realitzaran la seua activitat entre les instal·lacions del Poliesportiu Municipal i Les Taules, que compten amb més de 55.000 metres quadrats, oferint als usuaris una àmplia gamma d’equipaments esportius de gran qualitat: cinc pistes de tennis, dos pavellons coberts, una pista poliesportiva coberta, dos pistes de minibàsket, una pista de skate, dos camps de futbol 11, un camp de futbol 7, una pista d’atletisme, tres frontons, un carrer de pilota valenciana, un trinquet, una pista de volei platja, sales de musculació, balls de saló, dansa, aeròbic,  judo i un aula per impartir teoria.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà