La Diputació de València reconeix l’èxit de la 10K l’Eliana

Laura Castellano i Magda Vila van arreplegar el premi per la seua participació en el circuit

El Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València va celebrar el passat divendres la gala de lliurament de premis, en la qual es va reconèixer al Club d’Atletisme L’Eliana Running i a l’Ajuntament de l’Eliana per l’organització i l’èxit de la XXXIV 10K L’Eliana.

A més, van pujar a l’escenari Laura Castellano del club L’Eliana Running a arreplegar el seu trofeu després d’aconseguir la cinquena en la categoria Sènior Femení i Magda Vila del club Correliana pel seu segon posat en Veterà C Femení.

Tant la regidora d’esports, Eva Santafé com el president del Club L’Eliana Running, Miguel Aliaga i Guillermo Peñalver, de 42K Running patrocinador principal del circuit i membre del club, van agrair a la diputació el guardó.

“La Diputació de València va confiar en la nostra carrera i en el nostre club per a formar part d’aquest circuit i C.A. l’Eliana Running va respondre d’una manera extraordinària, aportant l’experiència i l’organització de la qual és la carrera més antiga del nostre municipi”, va destacar la regidora Eva Santafé.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà