Pasqual Balaguer, Marcos Ruiz i Sara Ramírez, millors esportistes

galaesport2017La Pobla de Vallbona lliura els Premis de l’Esport

La Pobla de Vallbona, que amb 35 entitats esportives, ha celebrat la dotzena edició dels Premis de l’Esport en una gala que ha reunit més de 400 representants dels clubs i les entitats locals que ha servit per a reconéixer el treball que fan tots ells per promoure l’activitat esportiva.

El pilotari Pasqual Balaguer ha aconseguit el premi com a millor esportista juntament amb l’atleta Marcos Ruiz, campió d’Espanya i internacional amb la selecció. En categoria femenina el guardó ha estat per a Sara Ramírez, medalla de bronze en el campionat autonòmic d’Esgrima.

El premi a l’esportista amb diversitat funcional l’ha guanyat Raul Martí, campió autonòmic i campió d’Espanya i quart d’Europa per equips en la modalitat de Boccia.

El recent ascens de l’Atlètic Vallbonense li ha valgut a l’equip de futbol local per a rebre el premi al millor resultat esportiu en la temporada 2016-2017, un guardó compartit amb el club de Karate, campió autonòmic per tercer any consecutiu.

La Guardia Civil de la Pobla ha rebut el premi de l’esport popular per la seua iniciativa en organitzar la 5K solidària en favor de la Creu Roja i ASDISP.

Sebastià Cortina rebia el premi a la millor trajectòria esportiva pels trofeus aconseguits durant 15 anys en la modalitat de colombicultura.

En l’apartat millors esportistes escolars en categoria masculina han compartit el premi Daniel Aguilar, subcampió d’Espanya de Pesca Esportiva i campió autonòmic; i Sergi Gómez, campió autonòmic de Tennis Taula.

En categoria femenina també han compartit premi Laura Warmuz, del Club de Tir amb Arc Calderona, i Daniela Valiente, número dos del rànquing autonòmic de pàdel. El premi al fet esportiu en edat escolar ha estat per al Club de Karate, campió autonòmic en la modalitat de combat.

El Club de Karate s’emportava també el premi a la millor entitat esportiva, un reconeixement que compartia amb el Club de Tir amb Arc Calderona. Pepe García, fundador de l’escola de Karate de la Pobla, s’emportava el premi menció especial pels més de 35 anys de dedicació a l’ensenyament d’este esport.

A més, els premis a les entitats no esportives que col·laboren amb l’esport han estat a Caixa Popular pel patrocini de diferents actes al llarg de l’any i a la Pobla Televisió per la posada en marxa del programa ‘En joc’.

La regidora d’Esports i l’alcalde de la Pobla han fet entrega dels guardons i han posat de relleu el paper que han assolit les entitats esportives a través del recentment creat Consell de l’Esport i que els dóna veu a l’hora de dirigir la política esportiva de la localitat.

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà