Crítiques des del PSOE davant el retard de les obres del tercer col·legi públic de la Pobla

El PSPV de la Pobla de Vallbona ha emès un comunicat en el qual es denuncia que més de 300 alumnes dels cicles d’infantil i primària dels centres públics de la Vereda i Lluís Vives han iniciat les classes del present curs escolar en ‘aules prefabricades’ a causa del retard de la conselleria d’Educació a les obres del futur centre públic, situat en la partida de Mas de Tous.

José García

Actualment, el col·legi públic Lluís Vives i el provisional de la Vereda conformen les opcions d’educació pública dotada d’instal·lacions prefabricades, al que els detractors d’este tipus de construccions qualifiquen amb el terme ‘barracots’.

Esta situació de provisionalitat, segons denuncien des del PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona, “es perllonga des de fa més de 3 anys”. Segons els socialistes poblans, esta situació s’està produint “perquè la conselleria ha sigut reticent a construir unes noves instal·lacions educatives, tot i les reiterades peticions dels alumnes i els pares i mares”.

El grup socialista ha qualificat l’actitud de la Conselleria d’Educació com “mesquina”, pel fet de “no destinar els recursos econòmics necessaris per a la construcció del tercer col·legi públic d’infantil i primària”, ja que els materials emprats en l’edifici són prefabricats, amb l’objectiu d’estalviar recursos econòmics. El centre, situat en la partida del Mas de Tous, albergarà a uns 600 alumnes procedents dels centres del Lluís Vives i de la Vereda.

El portaveu municipal del PSPV, Jaume Cortina, ha reclamat a la conselleria “el final de les obres del tercer col·legi, ja que estes demores injustificades representen enormes trastorns als alumnes i als propis pares ja que contribueixen amb els seus impostos a l’hora de pagar però, a canvi, no reben uns serveis de qualitat com es mereixen”.

Segons Cortina, esta situació s’està produint a la Pobla de Vallbona, en part, per la falta de previsió de l’equip de govern local.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà