Es presenta la ‘X Mostra d’Arts Escèniques 2011’ de La Pobla de Vallbona

La Escola Municipal d’Arts Escèniques (EMAE) de l’Ajuntament de La Pobla de Vallbona i l’Associació Cultural Teatral ‘Kasiopea’ han presentat la ‘X Mostra de Teatre Infantil i Juvenil 2011’. L’objectiu de la Mostra és potenciar la pràctica escènica entre els joves i menuts, i traure el teatre al carrer amb noves propostes escèniques.

Cristina Lamoncha

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona, amb l’EMAE i l’Associació Cultural Teatral ‘Kasiopea’, ham començat a organitzar la ‘X Mostra de Teatre Infantil i Juvenil’, que tindrà lloc des del 27 de maig fins al 5 de juny al municipi. Amb motiu del 10 aniversari, els organitzadors pretenen ampliar la participació dels centres educatius amb l’implicació activa en la manifestació escènica.

La Mostra té com objectiu principal potenciar la pràctica escènica entre els joves i menuts, i traure el teatre al carrer. Així mateix, es vol impulsar l’assistència als espectacles culturals i escènics que tinguen lloc, per a sensibilitzar la població amb la cultura de l’espectador. A petició dels centres, este any es volen impulsar els passes escolars.

Les activitats es portaran a cap en la Casa de la Cultura i espais alternatius de La Pobla de Vallbona. Estes giraran entorn a tres apartats: les representacions de centres educatius o col·lectius culturals; cursos, xarrades i tallers formatius; i representacions de Grups de Dansa i Teatre professionals.

A la Mostra podran participar els grups o col·lectius de tota la província de València que siguen seleccionats, tenint preferència els grups locals i comarcals. A més també hi haurà una aportació econòmica per a pagar les despeses que porte la representació de l’obra. El termini de presentació de les sol·licituds acaba el 27 de març.

A més també s’està organitzant el 6é Festival Escènic-Solidari’, que és una activitat oberta a professionals o col·lectius que de manera totalment dessinteresada participen en un espectacle col·lectiu a benefici d’ una ONG, que aquest any és ‘Fundación Amigo’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà