S’aprova una rebaixa del 62% en la concessió de sòl municipal a un tanatori privat

El Camp de Túria
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha aprovat la construcció d’un tanatori de gestió privada en uns terrenys de propietat municipal, en la partida de la Covatella, després de rebaixar “en un 62% el cànon anual que haurà de pagar l’empresa adjudicatària d’este projecte” segons denuncien fonts socialistes locals.

José García

Des del PSPV-PSOE es critica la decisió presa per l’equip de govern, del PP, de rebaixar en un 62% el cànon actual que pagarà l’empresa que es farà càrrec del Tanatori de la Pobla: així, s’ha passat de 132.000 euros a l’any a 50.000 euros anuals, “després de declarar desert el primer concurs públic a causa de l’absència d’empreses interessades”, afigen estes mateixes fonts.

El portaveu municipal del PSPV, Jaume Cortina, ha qualificat de “precipitat” i “erroni” este projecte, “ja que a la falta d’uns terrenys adequats amb les mínimes condicions d’accessibilitat cal afegir les enormes pretensions econòmiques sol·licitades per l’equip de govern en un moment de crisi econòmica”.

També critica Jaume Cortina el model urbanístic dels actuals dirigents locals, al que qualifica com “caòtic” i “grotesc”. Per al portaveu socialista, “la falta d’una correcta i adequada planificació urbanística durant més de 20 anys de governs del PP és la causa directa de situacions com l’actual, en la qual conviuran un ecoparc de residus, un tanatori, una zona d’oci i un restaurant de menjar ràpid”. “Tot això per la incorrecta distribució dels polígons industrials de la Pobla de Vallbona”, conclou Cortina. 

2 Comments
  1. que lo piensan poner ahi??? que quieren cargarse la zona de ocio o el tanatorio??, por favor quien diseña el plan de urbanimo en este ayuntamiento??

  2. Estos “gobernantes” parece que no tengan ningún interés ni por nuestra cualidad de vida y ni de muerte.
    ¿ES ÉTICO?, pagar con dinero público un comercio privado, ES INDIGNO obligar las familias a compartir su duelo con una Hamburguesería. ES INHUMANO obligar los niños ha convivir a diario con las funerarias.

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà