El llibret de la falla Josep Antoni guanya el tercer premi al concurs per la promoció i ús del valencià

El llibret de la falla Josep Antoni Puríssima i Major ha guanyat el tercer premi en el certamen promogut per la Consellería de Cultura per a la promoció i l’ús del valencià.

Pau Tineo

L’exemplar arreplega una quinzena d’articles de col·laboradors vinculats al món de la cultura i el periodisme, que repassen la història de la música tradicional valenciana. El llibret compta amb una particularitat molt interessant: permet escoltar música al mateix temps que es llig gràcies a una empremta digital situada al començament de cada article.

La música clàssica, les campanes de l’Esglèsia, la dolçaina i el tabalet, les bandes, la Unió Musical de l’Eliana i inclús el rock tenen cabuda en este llibret que dona un protagonisme especial a la música feta en la nostra comarca i, com no, en el nostre poble.

Esta no és la primera vegada que la falla Josep Antoni obté un dels guardons promoguts per la Generalitat Valenciana. L’any passat la comissió va guanyar el huité premi amb el seu llibret dedicat a l’Àfrica i al 2009 va aconseguir un quart guardó amb el seu exemplar dedicat al cinema.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà