Gran èxit de la ‘IV Fira del Comerç’

Més de 40 comerços es van donar cita este cap de setmana en la ‘IV Fira del Comerç ‘del comerç de La Pobla de Vallbona. En esta edició s’ha batut el rècord de comerços que van participar.

Cristina Lamoncha

La quarta edició de la Fira del Comerç ha estat organitzada per l’Ajuntament del municipi i l’Associació de Comerciants i Professionals de La Pobla de Vallbona. Mig centenar de casetes es van instal·lar al Parc Municipal de la població.

L’objectiu de la fira, com ha explicat l’alcaldessa Mª Carmen Contelles, ha explicat que amb esta fira “es pretén dinamitzar el comerç local i el teixit econòmic  del municipi a través de la promoció dels nostres comerços, no sols entre els nostres veïns, si no també cap a tots els que ens visiten”.

L’Associació de Comerciants i Professionals de La Pobla de Vallbona  ha mostrat la seua satisfacció per haver batut en esta quarta edició rècord de comerciants participants. “Ens agradaria agrair a l’Ajuntament pels mitjans que posa a la disposició per a la fira; a les associacions per la seua participació;als expositors per què este any s’ha batut el rècord i sobre tot als visitants que han venut a visitar-nos”.

L’alcaldessa de la Pobla, Mari Carmen Contelles va destacar “l’espenta que tenen els comerciants de la Pobla en un moment de crisis com el que està patint l’economia del nostre país”.

Els assistents durant el dissabte i diumenge a la ‘IV Fira del Comerç’ van poder gaudir de diferents activitats per als més menuts, així com exhibicions i espectacles per a tots els visitants.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà