L’Ajuntament desmenteix que la piscina coberta tancara 15 dies durant “per goteres”, com denunciava el PSOE local

Des del PSOE poblà s’ha denunciat que l’empresa concessionària de la piscina coberta L’Argila ha tancat durant 15 dies les seues instal·lacions “per a solucionar els problemes de goteres que pateix el sostre”. Representants del PP ho han desmentit amb rotunditat.

José García

La direcció de la Piscina Municipal coberta ha decidit tancar-la durant les últimes setmanes d’agost “per uns problemes de filtracions i goteres que pateixen de fa dies i que van motivar les queixes dels propis usuaris”, segons el PSOE local.

Els representants del PSOE de la Pobla de Vallbona recorden que estes instal·lacions es varen inaugurar fa 3 mesos. El portaveu del PSPV, Jaume Cortina, ha lamentat “les presses” de l’alcaldessa poblana, la popular Mari Carmen Contelles, per acabar les obres de la Piscina Coberta “amb l’únic objectiu de rendibilitzar electoralment les instal·lacions i ara vénen les conseqüències que han de pagar els veïns i els usuaris de la localitat amb el tancament de l’Argila”.

La resposta de l’alcaldessa poblana, la popular Mari Carmen Contelles, s’ha retratat uns diez, però ha sigut contundent: “Eixes critiques ón falses, perquè el tancament de la piscina Coberta de la Pobla estaba prevista amb antelació i no es deu amb problemes per goteres, sinò per una parada técnica i consisteix en uns treballs de manteniment”.

Esta tancament es realitzarà tots els anys i és necessàri per realitzar treballs de manteniment i per canviar l’aigua que, segons la normativa, s’ha de renovar una vegada a l’any”, ha afegit Contelles, qui ha lamentat “profundament” que estos fets “siguen transformats pel portaveu del grup socialista, Jaume Cortina, qui els manipula quan diu que es va tancar la instal·lació per goteres. L’equip de govern, juntament amb l’empresa de gestiona el recinte, neguen rotundament aquestes informacions, que són totalment falses”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà