L’EMAE reprén les seues clases amb més de 160 alumnes per al nou curs

El Camp de Túria
L´Escola Municipal d´Arts Escèniques de la Pobla de Vallbona, impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament, reinicia la seua activitat formativa consolidant els 12 grups ja existents i incorporant la nova disciplina de Dansa Contemporània per a xiquets de 4 a 6 anys.

José García

Este any, són més de 160 els alumnes de l´EMAE, repartits entre les activitats de Dansa i Teatre en les modalitats de Infantil, Juvenil i Adults. L´edat d´incorporació de l´Escola es a partir del 4 anys i arriba fins als grups d´Espanyol, de Sevillanes  i el nou grup ‘Teatrejant’ per als adults.

L´EMAE te la finalitat de promoure un projecte artístic i teatral que aproxime la dansa i el teatre a alumnat interessat en experimentar noves àrees expressives i comunicatives. Consta d´un procés formatiu, amb un aprenentatge suggestiu i divertit de continguts dinàmics i pràctics. També es formen espectadors actius i participatius que periòdicament assisteixen o fan eixides a espectacles escènics que es presenten al Camp de Túria o a València.

Entre les diverses activitats complementaries que desenvolupa l´EMAE destaca la implicació de la participació de joves i menuts en: el Nadal Escènic, la organització de la Mostra Escènica Infantil i Juvenil de la Pobla de Vallbona, la commemoració dels Dies Mundials del Teatre i de la Dansa, diversos intercanvis escènics entre altres grups i localitats a més d´altres participacions solidaries.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà