Alumnes de centres escolars del poble assisteixen representacions de teatre en anglés a l’Ajuntament

El Camp de Túria
Al voltant d’uns 250 escolars dels centres Assumpció de Nostra Senyora i Lluïs Vives han assistit a la representació en anglés de les obres diverses obres de teatre.

José García

Durant dos dies els xiquets han disfrutat de la posada en escena d’estes obres que els permeten millorar els seus coneixements d’anglés alhora que es divertixen, ja que els alumnes ha pres part en elles pujant a l’escenari i interactuant amb els actors, els quals han estimulat la participació dels alumnes en diàlegs, cançons, etc.

Prèviament, els xiquets han treballat en els seus respectius centres educatius les fitxes didàctiques que la companyia Forum Teatre i Educació ha distribuït als docents perquè els alumnes traguen el major partit possible a l’espectacle.

Les obres representades eren ‘Andersen, Stories in the Attic’, dirigida als alumnes de 1r i 2n de primària; i ‘Robin and Hood’, dirigida a l’alumnat de 5t i 6t de primària.

Es tracta d’una activitat duta a terme per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar l’aprenentatge de l’anglés a través del teatre, ja que es tracta d’obres adaptades als distints nivells d’ensenyança.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà