El municipi exalta a les seues falleres majors

Exaltació de les felleres majorsEl passat dissabte 30 de novembre, a la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona, va tenir lloc l’exaltació de les falleres majors d’aquesta població del Camp de Túria, la senyoreta Sara Alcocer com a Fallera Major, i la nena Aroa Sánchez com a Fallera Major Infantil, les que seran màximes representants del municipi per a l’exercici 2013-14.

I.G.

A l’acte van assistir l’alcaldessa de la població, M ª Carmen Contelles , la presidenta de la Junta Local Fallera de la Pobla, Rosana Marín, a més de delegats, presidents i falleres majors de totes les comissions falleres de la població. També van assistir com a convidades les juntes locals de Llíria, Gandia, Benaguasil, Catarroja i Picanya.

L’exaltació va estar molt emotiva i emocionant per la fallera major, Sara Alcocer, de la falla Jose Antonio, i major infantil Aroa Sánchez, de la falla Trinquet i adjacents. Per l’escenari, al costat de les falleres, varen desfilar el president i els dos delegats de cada falla. A més, es va presentar a la cort d’honor: tant infantil com de la fallera major, i van pujar els presidents, presidents infantils i falleres majors de cada comissió, a més dels festers del Rosari i del Barri Sant Josep.

Per la seua banda, Contelles va agrair la tasca de tots i va voler donar l’enhorabona al municipi per tenir unes falleres majors tan lliurades, mentre que la presidenta de la Junta Local Fallera de la Pobla, Rosana Marín, va agrair el treball de les persones que fan que la tradició fallera a la Pobla es mantinga any rere any. L’acte va acabar amb la interpretació de l’himne de les falles de la Pobla i l’himne regional valencià.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà