El municipi celebrarà el Dia de l’Arbre plantant 800 exemplars

Es plantaran 800 exemplars durant els actes de celebració del Dia de l'arbre

L’Ajuntament d’aquest municipi del Camp de Túria repartirà 800 arbres perquè els alumnes de les diferents escoles de la localitat planten aquests exemplars d’espècies autòctones, com ara el pi blanc, la carrasca o el pi pinyoner, per tal de contribuir a la protecció del medi ambient. Uns actes que s’inclouen dins de les celebracions del Dia de l’Arbre del proper 31 de gener.

I.G.

Unes activitats que s’han iniciat hui 30 de gener. Una jornada duran la qual 63 alumnes de cinquè i sisè de primària del col·legi Sant Rafael s’han desplaçat a la zona de l’ermita de Sant Sebastià per fer plantacions de carrasques. Uns actes que continuaran demà al matí, 31 de gener, quan serà el torn d’un total de 277 alumnes dels col·legis CEIP El Campés i Mas de Tous que aniran a la zona de l’Ecoparc, on faran la seua contribució a una parcel·la propietat de l’Ajuntament. En la qual es plantaran plantaran pins blancs i pins pinyers.

Finalment, en la vesprada de divendres, 46 alumnes de cinquè i sisè de primària del Centre Color celebraran el Dia de l’Arbre plantant carrasques en uns terrenys situats a la partida de la Rascanya, a la urbanització Monte Colorado.

En total quasi 400 escolars, amb els seus respectius professorats, se sumaran a aquesta celebració que ja és una tradició a la Pobla de Vallbona, i on l’Ajuntament i els centres escolars pretenen fomentar sobretot l’aspecte didàctic i la importància de la conscienciació dels més joves a l’hora de mostrar les moltes raons que hi ha per protegir els boscos i les funcions ecològiques de plantar un arbre, com protegir el sòl o absorbir el CO2.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà