S’inaugura el primer tanatori a la Pobla de Vallbona

Tanatori de la Pobla de Vallbona

La Pobla de Vallbona ja té tanatori. El passat dimecres 26 de febrer es va inaugurar el que és el primer tanatori de la localitat, obtenint així un servei del que no es disposava fins ara i que suposa una inversió superior al milió d’euros per a la localitat. El tanatori està situat a la rotonda entre la Vereda del Mas del Tous i el Cami de l’Assegador i està construït sobre una superfície de 402 m2.

Jesús Pérez

L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, que va oficiar de padrina de la instal·lació, el president del grup VADIS, pels retors de la població, que van beneir el tanatori per la seua prosperitat. L’alcaldessa va oficialitzar l’obertura del tanatori  amb el descobriment d’una placa commemorativaInauguració del Tanatori de la Pobla de Vallbona.
 
El tanatori de la Pobla, dels serveis funeraris VADIS, realitza serveis integrals de sepeli i compta amb tres sales de vetla amb túmuls i recepció i disposa d’instal·lacions concertades en les que fer la cremació, tant per donar sepultura a terra com en nínxol, segons va explicar Arturo Sanandrés, responsable comercial dels serveis funeraris VADIS. La Pobla s’uneix així a la xarxa que el grup VADIS compta a diferents poblacions com Paiporta, Sueca, Picanya i Corbera.
 
Sanandrés va declarar que “hem obert el tanatori per donar servei als veïns de la Pobla i tots els pobles dels voltant”. A més, va catalogar el tanatori com un lloc on hi ha “un bon ambient, un ambient familiar perquè les famílies passen arropats els pitjors moments de la seua vida”.

Per la seua banda, la primera edil de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, es va congratular de que el poble per fi tinguera servei de tanatori perquè “era un servei molt demandat” i els veïns havien de desplaçar-se a les poblacions voltants per tindre aquest servei, que a més crea més activitat econòmica i serveix perquè la Pobla continue creixent.

Mari Carmen Contelles al Tanatori de la Pobla de Vallbona

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà