L’ajuntament convoca ajudes per als esportistes d’elit

Els esportistes o clubes de la Pobla de Vallbona que hagen participat en competicions oficials en 2015 poden demar-les fins al 31 d’octubre

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona a través de la regidoria d’Esports ha convocat ajudes per a tots els esportistes de la localitat que hagen participat en competicions oficials de caràcter nacional o internacional durant l’any 2015. L’objectiu és facilitat la continuïtat esportiva de tots ells i donar suport al seu rendiment esportiu.

Les ajudes poden demanar-les individualment o bé a través del seu club. Esta iniciativa està destinada a recolzar l’esforç que fan les famílies amb esportistes d’alt nivell, ja que en la majoria dels casos són elles les que financen íntegrament l’activitat i sufraguen totes les despeses que es generen com ara desplaçaments, material esportiu, inscripcions.

Per a la regidora d’Esports, Iris Marco, “volem donar suport a tots aquells esportistes que treballen diàriament per superar-se i evitar que ningú frene la seua carrera esportiva per raons econòmiques. La Pobla de Vallbona té una bon planter esportiu i hem de treballar perquè així continue i fins i tot que vaja a més”.

Poden sol•licitar estes ajudes tots els esportistes empadronats en la localitat amb llicència federativa en vigor i de qualsevol edat. A més del full de sol•licitud cal aportar la documentació que es recull en les bases de la convocatòria. La data límit per a presentar-ho és el 31 d’octubre.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà