Obert el termini per participar en el concurs de targetes de Nadal

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat el concurs per a tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària 

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat de nou el concurs de targetes de Nadal, una iniciativa que ve fent-se des de fa 17 anys i en la que poden participar tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària. El dibuix guanyador servirà per a la tarjeta de felicitació de Nadal i per a ilustrar el calendari que cada any l’Ajuntament repartix a tots els domicilis de la Pobla de Vallbona.

Enguany com a novetat, a més dels dibuixos, que han d’estar relacionats amb el Nadal i els seus costums, ha d’aparéixer una dita o refrany vinculat a les imatges.

En este concurs poden participar tots els alumnes d’Educació Infantil de 5 anys fins a 6é de Primària.  Per a que tots els xiquets del municipi puguen participar-hi s’ha entregat en els col.legis una làmina on puguen fer el dibuix utilitzant qualsevol tècnica  o procediment. Es valorarà l’originalitat, l’adaptació de la técnica en funció de l’edat de l’autor i la qualitat tècnica del treball.

Es premiaran dues targetes per curs, segons la tècnica utilitzada: convencional o altres tècniques més imaginatives.  Com ja és habitual, el dibuix guanyador servirà per a la tarjeta de felicitació de Nadal i per a ilustrar el calendari que cada any l’Ajuntament repartix a tots els domicilis de la Pobla de Vallbona.

Els xiquets poden presentar els seus dibuixos nadalencs fins el pròxim 25 de novembre.

Els premis s’entregaran el dia 11 de desembre i a partir d’eixe dia també totes les targetes presentades s’exposaran a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura fins el 4 de gener.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà