Exaltació de les falleres majors Inma Castillo i Rebeca García

Fins a la Casa de la Cultura van acudir els fallers de les sis comissions de la Pobla de Vallbona

El món de les falles ha viscut este cap de setmana l’exaltació de les Falleres Majors de 2016 de la Pobla de Vallbona, la xiqueta Rebeca García Ortega i la jove Inma Castillo Romero.  Acompanyant les falleres majors i les seues corts van estar l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, com a president nat de la Junta Local Fallera.

La jornada començà dissabte de vesprada amb un passacarrer per a replegar a les falleres per a passar després a l’acte que es celebrà a l’auditori de la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona.

El grup de teatre de Junta Local Fallera va amenitzar l’espectacle i posteriorment va tindre lloc l’acte d’exaltació de les falleres majors.

Fins a la Casa de la Cultura van acudir els fallers de les sis comissions que hi ha a la Pobla: Plaça de l’Hort, Cervantes, plaça del Mercat, Josep Antoni, Trinquet i Sant Jaume.

Com a mantenidors de les falleres van estar els més menuts i acompanyant les falleres majors i les seues corts van estar l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, com a president nat de la Junta Local Fallera; Fran Esteban, regidor de Festes i president executiu de la JLF i Juanjo Pérez i Teresa Gómez com a copresident i secretària de la JLF.

El regidor de Festes, Fran Esteban, ha mostrat la seua satisfacció per l’organització i qualitat de l’acte: “han fet un molt bon treball des de la Junta Local Fallera. Han mostrat que van tots a una i han col•laborat al 100%. La posada en escena ha sigut impressionant i veig molta implicació. Les falles són un element dinamitzador en el poble, no debades hi ha més d’un miler de fallers en el nostre municipi”.

La fallera major infantil, Rebeca García Ortega, va estar acompanyada per la seua cort: Daniella Caprani Tortajada, Irache Orts García, Helena Rubio Navarro i Marisa Pérez Navarro. I com a membres de la cort de la fallera major Inma Castillo Romero van estar Maria Grueso Torrent, Thanyia Calero Castro, Celia Castillo Ramírez, Gema Comes Balaguer, Andrea Martínez Agustí i África Belmonte Marín.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà