Els 100 euros per als llibres de text es poden sol·licitar a partir de desembre en el Centre Social

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha establit un calendari de l’1 al 18 de desembre segons els centres escolars del alumnes per evitar cues

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa un dispositiu per tal que els veïns beneficiàries de Xarxa Llibres puguen sol·licitar les ajudes en els terminis marcats, que van des de el día 1 fins al 18 de desembre, en el Centre Social de la localitat. El pagament d’estes ajudes es durà a terme abans del 30 de gener.

Per evitar col·lapses i cues s’ha establit un calendari per a presentar les sol·licituds al Centre Social de la Pobla de Vallbona. L’alumnat dels centres públics Lluís Vives, Mas de Tous  i el Campés hauran de presentar la documentació de l’1 al 4 de desembre; els col·legis concertats San José, San Rafael i Centro Color del 9 al 14 de desembre; l’IES la Vereda del 15 al 18 de desembre i l’alumnat empadronat a la Pobla de Vallbona però que està escolaritzat fora del municipi, poden acudir al Centre Social de l’1 al 18 de desembre.

Per a facilitar a les persones  interessades les gestions hi haurà personal de l’Ajuntament dedicat exclusivament a atendre els ciutadans i gestionar estes ajudes. S’ha habilitat una aula en el segon pis del Centre Social per a fer els tràmits i des de l’1 de desembre fins al 18 s’atendrà el públic des de les 9 del matí fins a les 19 hores ininterrompudament.

El programa Xarxa Llibres està dirigit per a alumnat d’ensenyament especial, primària, secundària i FP bàsica dels centres públics i concertats de la Comunitat. Al voltant de 3.000 alumnes de la Pobla de Vallbona es poden vore beneficiats amb aquest programa.

En esta primera fase es podran rebre per alumne, com a màxim, 100 euros d’ajuda per la compra dels llibres de text. El pagament d’estes ajudes es durà a terme abans del 30 de gener.

Per a sol.licitar-ho caldrà emplenar el formulari que hi ha a la pàgina web Xarxa Llibres (http://www.ceice.gva.es/xarxallibres) i imprimir dues còpies.

També serà imprescindible omplir i entregar els annexos que estan disponibles a la web municipal www.lapobladevallbona.es. A més a més, els sol.licitants hauran d’aportar original i còpia de les factures dels llibres així com DNI o NIE i còpia del llibre de família complet.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà